Hirdetmény a téli rezsicsökkentési támogatásról

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot,
hogy Magyarország Kormánya 1364/2018. (VII. 27.) Kormányhatározatában döntött a téli rezsicsökkentés végrehajtását követően szükségessé váló további intézkedésekről.

A határozat szerint a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások is egyszeri természetbeni támogatásban részesülnek a fűtési költségek viselésével összefüggésben.

A támogatás igényléséhez összeállított igénybejelentő adatlap elérhető a www.tatahaza.hu honlapon, vagy a Kunbajai Közös Önkormányzati Hivatal Tataházi Kirendeltségének titkárságán, Pálinkás Bettina ügyintézőinél. Az igénybejelentő lapokat személyesen ügyfélfogadási időben vagy postai úton a Kunbajai Közös Önkormányzati Hivatal Tataházi Kirendeltsége címére szíveskedjenek eljuttatni (6451 Tataháza, Kossuth L. utca 60.).

A felmérés keretében az igénybejelentés végső határideje: 2018. október 15.

Az igénybejelentés feltétele annak tudomásul vétele a bejelentő részéről, hogy az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ellenőrzi, hogy a bejelentő háztartása korábban téli rezsicsökkentésben nem részesült. A természetbeni támogatás a fűtőanyagra vonatkozik, a támogatás nem fedezi az egyéb, például a szállítási, darabolási költségeket.

Az igénybejelentéseket a Belügyminisztérium részére továbbítjuk további intézkedés céljából.

Tataháza, 2018. szeptember 3.

Pozsgainé dr. Juhász Ildikó

jegyző

Mellékletek:

 - Igénybejelentő nyilatkozat (DOCX)

 - Igénybejelentő nyilatkozat (PDF)

 - Kormányhatározat (PDF)

 - Adatkezelési tájékoztató (PDF)